REFERENTIES

 

Loes van Houwelingen – CZ

Ik wil jou graag bedanken voor je komst en inzet. Het was zeker naar wens. Knap hoe je invulling hebt gegeven aan onze wat abstracte opdracht. We hebben veel gelachen en het was een mooie afsluiting van de dag. Onze collega's hebben genoten.

 

Miriam Hijbeek – Programma Consulent – gemeente Westvoorne

WESTVOORNE PRESENTEERT! Was de eerste editie georganiseerd door de gemeente Westvoorne. Een bijeenkomst waarbij 60 verenigingen en stichtingen zichzelf presenteerden aan elkaar, maar ook aan alle inwoners van onze gemeente. We zochten een energieke presentator die met humor en ervaring die evenement kon openen samen met onze wethouder. Het resultaat: het was fantastisch, helemaal zoals we hadden gehoopt en gedacht! De reacties waren super, jij hebt het gedaan zoals geen ander kan.
Dankjewel. Tot gauw, lieve groet, Miriam Hijbeek – Programma Consulent – gemeente Westvoorne

 

Jeroen is een vakman, die binnen enkele minuten het hele publiek ´mee´ krijgt. Wat hij erg knap doet is zijn toeschouwers inschatten, hij weet precies over wie hij een grapje kan maken en wie liever een beetje in de luwte blijft.

Jeroen brengt energie, plezier, is slim en handig. Kortom; je hebt een top-bijeenkomst wanneer je met hem samenwerkt.

Tamira van Woerden - 2twintig

Nogmaals ontzettend bedankt voor het openen van onze geslaagde dag afgelopen vrijdag. Ik wilde je nog teruggeven dat men erg enthousiast over je was!

Er kwamen medewerkers op mij af om mij terug te geven jouw zoveel leuker te hebben gevonden als de gastspreker van vorig jaar! Die mag je mooi in je zak steken!

Daarnaast vond ik het erg mooi hoe je het hebt opgelost met het overlijden van het zoontje. Ondanks dat je het erg moeilijk vond heb je het toch op een mooie manier aangepakt. 

Reneé Sonnemans, IMPEGNO

 

Wij zijn ontzettend tevreden met Jeroen als onze presentator tijdens de conferentie van JINC Baas van Morgen.
Hij was in de voorbereiding goed bereikbaar en het was heel fijn dat we vooraf alles even konden doorlopen. Jeroen kwam zelf ook nog met leuke ideeën voor tijdens de conferentie!
Jeroen wist heel goed de bazen en de leerlingen te verbinden, en een leuke sfeer te creëren met humor en goede vragen!

Kortom, heel fijn om met hem samen te werken en hopen dat hij er volgend jaar weer bij kan zijn!

Eline Leo, Projectmanager

"Inmiddels werken wij al drie jaar met veel plezier samen met Jeroen Smits en zijn team. Voor meerdere van onze events (zoals de netwerkbijeenkomsten van Expeditie ICT en de jaarlijkse Award-show van de Telecom Inspirience Awards) is Jeroen onze vaste dagvoorzitter, host en presentator. Scherp en inhoudelijk als het moet, humoristisch als het kan, zorgt Jeroen dat onze events op rolletjes lopen. Daarnaast is hij niet te beroerd om mee te denken over format en invulling. Een topgozer die zijn vak verstaat. Als bewijs, hier een korte video met Jeroen in actie op een van onze evenementen: https://www.youtube.com/watch?v=U1vlmVOfJs4"

Sef Heldens en Daisy van Diejen

 

Mark Heemskerk - Directeur AGF Detailhandel Nederland

We zijn een paar dagen verder en hebben het sterrenfeest een beetje kunnen laten bezinken. We kijken terug op een geweldige avond, waar eigenlijk alles perfect is gegaan. Veel mooie reacties ontvangen op de avond, veel activiteiten op Facebook en een prachtige opsteker voor onze branche. Hoewel ik het zaterdagavond al een paar keer tegen je heb gezegd, wil ik je nogmaals onwijs bedanken voor je inzet, je enthousiasme, je humor, je geweldige omgang met mensen, je betrokkenheid en je vaardigheden in jouw vakgebied! Dat zeg ik niet om te slijmen, maar omdat ik dat echt meen. Jouw inbreng is in belangrijke mate bepalend geweest voor de sfeer van de avond, voor het feestgevoel en de wijze waarop het bij de niet-sterwinnaars is overgekomen. Wat ons betreft heb jij ook ruimschoots de drie sterren gewonnen in jouw vakgebied! 

 

Ikram Cakir - JINC

Jeroen is een presentator die met humor zowel een gevarieerd publiek kan bereiken. Wij hadden tijdens de feestelijke afsluiting van ons evenement zowel directeuren van grote bedrijven in de zaal als leerlingen van het vmbo. Hij wist voor beide doelgroepen de juiste toon te vinden. Hij weet mooie anekdotes uit het publiek te krijgen en mensen te raken. Hij is heel toegankelijk en stelt iedereen op zijn gemak. Ik zou hem zeker aanbevelen. 

Marja Biesemaat – Directie Assistent Nextel BV


Afgelopen donderdag hadden we onze jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst met onze Telecom en Data Dealers. Een bijeenkomst waarin o.a. de Nextel Awards worden uitgereikt. Dit jaar hadden we ervoor gekozen Jeroen te vragen voor een half uurtje entertainment. Na het intake gesprek waren we al snel van mening dat we Jeroen niet alleen voor een half uurtje wilden inzetten. We hebben hem gevraagd het totale programma, middag/avond, aan elkaar te praten. In ongelofelijk weinig tijd heeft Jeroen zich verdiept in hetgeen wij als Nextel doen. Hij heeft dit event tot een waanzinnig succes gemaakt! Woorden als “de beste Nieuwjaarsbijeenkomst ooit” zijn zeker van toepassing op de ongelofelijk humorvolle, betrokken manier, waarmee Jeroen dit event aan elkaar heeft gepraat. Woorden als: Inspirerend, humoristisch, sympathiek en met een dosis kennis en ervaring, zijn jou op zijn lijf geschreven. We zijn blij dat we je hebben leren kennen. Onze dank hiervoor Jeroen, ook mede namens alle collega’s en onze Telecom en Data Dealers, het was geweldig! Je bent een echte aanrader.


Rita Peeren – directeur Ortolaan Heythuysen         

Jeroen, ons onderwijsminicongres is mede dankzij jouw dagvoorzitterschap een groot succes geworden. De goede afspraken die we van te voren gemaakt hebben kom je precies na. Je bereid je goed voor en glijdt heel makkelijk in het niveau van publiek en podiumgasten.
Je bent ad-rem en weet met gepast gevoel voor humor de lezingen en muziekstukken aaneen te rijgen. Heel gecharmeerd was iedereen van de competentie waarmee je de zenuwachtige leerlingen – die de muzikale omlijsting verzorgden – op hun gemak stelde. Door jouw dagvoorzitterschap heb ik ook van ons feest kunnen genieten!

De Ortolaan is een cluster 4-school voor leerlingen met ernstige gedragsproblemen en/of psychiatrische problemen.

Mark de Vos – Directeur Octant Advies                                 

Op 19 november 2014 heeft Octant Advies een Seminar Supply Chain Security georganiseerd in Spijkenisse. Het was voor ons een spannende dag, want het was ons eerste seminar sinds onze oprichting in 2005 en in de zaal zaten prachtige bedrijven uit de Rotterdamse Haven en logistieke wereld. Veel van hen zijn voor ons potentiele opdrachtgevers. Als ondernemer wil je op zo’n dag schitteren en natuurlijk je doelgroep alles vertellen over je bedrijf en haar dienstverlening. Echter om het seminar (met diverse externe gastsprekers) een niet te grote Octant show te laten worden adviseerde ons marketingbureau Naam & Faam om een professionele presentator in te huren. Als actieve en beetje eigenwijze ondernemer was dit voor mij een toch wel verassend voorstel…want…”hoezo niet de gastheer spelen op mijn eigen eerste seminar”??? Je wilt natuurlijk alles aan je doelgroep vertellen over je eigen bedrijf en de goede dienstverlening…en wie kan dat anders beter dan jijzelf…??

Maar goed…de mensen van Naam & Faam (Roy Netten en Bart van der Linden) overtuigde mij dat Jeroen Smits de man was om dit klusje te klaren…schoorvoetend ging ik akkoord.. J

Het bleek een zeer waardevol advies!! Jeroen kwam, zag en overwon die middag! Hij gaf ons seminar die objectieve en met name ontspannen sfeer die het nodig had! Hij pakte het (best wel afwachtende) publiek meteen direct aan en maakte er een interactieve sessie van waardoor er waardevolle vraagstukken naar boven kwamen die onze adviseurs weer konden beantwoorden. Hierdoor kregen de bezoekers een nog beter beeld van onze kennis en passie voor het onderwerp en ons vak. De complimenten die wij na afloop van de bezoekers hebben ontvangen waren dan ook meer dan terecht en uiteraard zeer fijn! Deze complimenten geef ik hierbij graag door aan Jeroen en Naam & Faam. Ik kan dan ook niet anders zeggen dat wij dankzij hen een prachtig seminar hebben kunnen neerzetten wat heeft bijgedragen aan een zeer positieve beeldvorming over ons bedrijf bij onze doelgroep en wat zeker zal helpen om in de toekomst mooie opdrachtgevers te mogen verwelkomen bij Octant Advies!

 

Martin Vendel – Manager CEVA Logistics            

Jeroen heeft ter gelegenheid van de 10 jarige samenwerking met een grote opdrachtgever van CEVA, een tailor-made conference gemaakt. Hij heeft daarbij op een hele leuke wijze enkele anekdotes en bijzondere eigenschappen van de gasten in zijn verhaal verwerkt. Het is hem daarbij gelukt de juiste toon te vinden en enkele “zware”onderwerpen op een luchtige en grappige wijze de reveu te laten passeren. Tussen de verschillende gangen van het diner door heeft hij ons hierdoor een gezellige en zeer vermakelijke avond bezorgd. Wat mij betreft een meer dan geslaagd concept dat ik zeker kan aanbevelen.

Mike van Bemmelen – Meervoudig winnaar Beste Trouwfotograaf van Nederland

Als fotograaf van bruiloften ben ik altijd op zoek naar emotie, een lach en een traan, ook tijdens de huwelijksvoltrekking zelf. Een goede BABS met een mooi verhaal kan het verschil maken, niet alleen voor de gasten maar ook voor mij als fotograaf bijzonder belangrijk. De mooie verhalen en interactie van Jeroen met het bruidspaar en gasten zorgen ervoor dat ik mooie, bijzonder mooie, platen kan schieten. Jeroen kan ik van harte aanbevelen. Hij fleurt en kleurt een huwelijksvoltrekking, maar ook je trouwfoto’s op!

Daniëlle Lemmers – Voorzitter Nederlandse TrouwBranche Organisatie               

Op 26 november 2013 was Jeroen presentator op onze jaarlijkse uitreiking van de Dutch Wedding Awards. We zijn ontzettend blij dat wij hem hebben leren kennen! Deze “serieuze” rol heeft hij fantastisch weggezet met hier en daar een vleugje humor. Hij is flexibel, heel fijn in omgang, grappig en serieus tegelijk, adrem, een goede entertainer, leeft zich goed in en kan geweldig improviseren. Deze man is multifunctioneel!

Wouter van Soest – De Zorg Groep                                                                                            

Vandaag heeft Jeroen Smits opgetreden bij het afscheid van mijn collega, een doorslaand succes!! We kenden Jeroen natuurlijk uit 1996 toen hij met snelle en soms wat platte grappen Moppentoppers won. Inmiddels is Jeroen nog beter, scherper en leuker geworden. Na beperkte briefing maakte hij een uiterst persoonlijke voorstelling goed passend bij mijn collega en voor ons publiek. Uiteraard doorspekt met de nodige grappen en moppen. Kortom, een echte aanrader!

Heemskerkse Golfclub

Henk Broekkamp – Voorzitter Business Club OHBU Heemskerk – Uitgeest                    

Als je net zo’n leuke avond hebt gehad als ons, ben jij een gelukkig mens. Wij hebben in een ontspannen sfeer genoten van jou optreden. Lachen is gezond en blijft een prachtig bindmiddel

Peter Homan – Homan BV                                                            

Altijd op tijd aanwezig. Doen wat je zegt en zelfs meer dan dat. Kleding altijd aangepast op dat wat het evenement vraagt. Kortom; Een verlengstuk voor Homan BV naar werknemers en opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Je bent een geweldenaar

Corine Berkel – Mood Concepts                                                


Snel, adrem, creatief en multifunctioneel inzetbaar. Fantastische prijs kwaliteitverhouding en nooit te beroerd te ondersteunen daar waar nodig. Het is zeer prettig samenwerken, en dat zal dan ook nog veel voorkomen

Jim Halfens – SINQ Group

Altijd goed, altijd passend, altijd scherp. Het valt eigenlijk nooit tegen en is altijd weer anders.

Dave Offenbach – Go Marketing KNVB Beachsoccer

Jeroen is een geweldige tool binnen onze evenementen op het gebied van de Beachsoccer sport. Hij weet waar hij het over heeft, kent de feiten en is in staat publiek, spelers maar ook sponsoren te entertainen, te informeren en tegelijkertijd een spanningsboog te creeren. En dat is knap, bijzonder knap. Wij zijn erg blij met Jeroen

John Stubbe – Voormalig directeur Pleasure Group

Jeroen kwam bij ons op de tour als speaker medio 2007. Een jongen die alles wist en weet van voetbal en nu met de Volleybal sport aan de gang moest. Daarbij moest het publiek vermaakt worden en begeleide hij het live entertainment rondom het center court om vervolgens ook de commerciele aandacht niet te vergeten. Het waren en werden drie fantastische jaren die naast een zakelijkcontact ook een vriendschap opleverde. Inmiddels kent Jeroen de spelregels van A tot Z en wist mij vaker dan eens te informeren omtrent uitslagen in de Beachvolleyball sport. Ik ga hem zeker missen

Gemeente Zoetermeer – Zoetermeer Splash Evenement

Al geruime tijd mag ik als evenementen coordinator voor de gemeente Zoetermeer tal van artiesten boeken of met produktiekantoren samenwerken. Nog nooit kwam ik een artiest tegen die een aanvraag kritisch bekeek om vervolgens de opdracht te weigeren omdat het niet passend is binnen het geheel. Veel artiesten komen dan toch, pakken het gage en zijn weer vertrokken. Jeroen gaf mij keurig aan op zoek te moeten naar ander wel passend entertainment, en dan ben je zeer professioneel met je vak bezig

Barrie Stevens

Jij bent en hebt een multi talent waar je heel zuinig op moet zijn

Andre van Duin – Na de overwinning in Moppentoppers november 1994           

Eens in de tien jaar komen er personen bovendrijven met die talenten die jij bezit. Ontwikkelen, trainen en je laten coachen, dan gaan we nog veel, heel van jou horen. Er zijn er maar heel weinig die kunnen wat jij doet. Je hebt de lach aan je kont hangen en hebt een natuurlijke uitstraling zonder dat deze als arrogant betitelt mag worden. Heel mooi om te zien.

Marlou Olij-Schröder – Microsoft Nederland                            

Hierbij wil ik je hartelijk bedanken voor de fantastische samenwerking van afgelopen 29 november. Het is altijd prettig om met iemand samen te werken die op een open en flexibele manier een middag neer kan zetten, waar kinderen het hele jaar nog over napraten. Niet alleen dit jaar hebben we dat ervaren, maar ook tijdens ons St Klaas feest van 2006. Je communicatie ter voorbereiding van het evenement met St. Klaas en de pieten, wat altijd interne medewerkers zijn, verloopt soepel. De improvisatie, tijdens het evenement, wat je samen met St. Klaas neerzet, is altijd weer spannend, hartverwarmend en zeker lachwekkend. Daar we elk jaar rond St. Klaas iets speciaals voor onze kinderen organiseren, ga ik er vanuit dat we elkaar eind van dit jaar weer zullen zien

Hanneke Berghoef – Nestle Purina                                       

Afgelopen jaar werd voor de tweede keer de BonzOmerspelen gehouden: een sportief evenement voor hond en baas, wat het jaar ervoor 5.000 bezoekers had getrokken, georganiseerd door hondenvoerfabrikant Bonzo. Voor de BonzOmerspelen 2005 vonden we in jou precies de persoon die we nodig hadden! We zochten een presentator die dag nog leuker kon maken en de mensen kon vermaken tot aan de prijsuitreiking. Al vanaf de eerste kennismaking bleek je enthousiasme voor het evenement (je bent dan ook een trots hondenbezitter natuurlijk!) en je eigen creativiteit. Op de dag zelf heb je je fantastisch ingezet en goed geïmproviseerd. De bezoekers en deelnemers waren dan ook razend enthousiast. Evenals wij. Hierbij nogmaals bedankt en als we de datum hebben gekozen voor dit jaar, nemen we zeker contact met je op!

Hans Schwartz – TPG Post                                                    

Voor de afsluiting van een groot project binnen TPG is er een afrondend feest georganiseerd. Omdat dit project een behoorlijke impact heeft gehad op het werk van de postbode vonden we het wel aardig om een stand-up comedian in de huid van een postbode te laten kruipen en op een komische wijze zijn beleving van het project te laten weergeven. Via een kennis zijn we terecht gekomen bij Jeroen Smits, die we uiteraard nog kenden van Moppentoppers. Na een aantal gesprekken over het bedrijf TPG en over het project TPG is hij aan de slag gegaan om hier iets moois van te maken. Op 2 december vond de afronding plaats. Tijdens het programma was er een pauze ingelast en gedurende de pauze kwam Jeroen binnen en begon zijn verhaal te vertellen aan het aanwezige management en de directie. Gedurende zijn verhaal werd er veel gelachen maar het gevoel van de postbode werd ook goed neergezet. Achteraf waren de reacties van de aanwezigen zeer positief en vond men het erg leuk.Alom een geslaagd feest en een geslaagde act door Jeroen.

Dirk Lindeman – Mandate Publishers

Langs deze weg willen wij jou en je team van harte bedanken voor jullie inzet voor ons feest “De Nacht van het Dak”. De door jou geboekte artiesten waren perfect en jouw presentatie was boven normaal! Jij hebt door inventief handelen verschillende malen de presentaties kunnen redden zonder dat andere het in de gaten hadden dat er iets niet liep zoal het zou moeten lopen.

Indien wij weer een en ander hebben te organiseren zullen wij zeker contact met je opnemen.

Alex en Maaike Verhelst

Hierbij willen we jou nog bedanken voor de manier waarop je op onze bruiloft als DJ het feest op gang hebt weten te krijgen, schitterend, we hebben met volle teugen genoten. Van iedereen kregen we enthousiaste reacties, jong en oud ze stonden allemaal op de dansvloer.
Inmiddels heeft Matthijs van Tetering, een buurjongen, al naar jouw adres gevraagd ivm zijn bruiloft. Nogmaals bedankt en veel succes met jouw carriere.

Arthur Vrij – Matemco Hulpconstructies                          

Wij willen je alsnog bedanken voor de geleverde diensten op ons openingsfeest, en de inbreng van je ideeën voor zowel het geluid, de muziek als de juiste entourage tijdens de voorbereidingen. Ook van onze gasten hebben wij veel positieve reacties mogen ontvangen over de wijze hoe e.e.a. vloeiend in elkaar overliep, mede door jouw rol als ceremoniemeester in deze.

Bedankt voor de prettige samenwerking!

Mathijs en Dominique

Wij, Dominique en Matthijs, willen je langs deze weg ff super bedanken voor het verzorgen van ons onvergetelijke huwelijksfeest. We hadden samen met jou besproken hoe we het wilde hebben. We wilden alleen maar dat de vloer vol was met dansende mensen……… EN DAT HADDEN WE!! We hadden het gevoel dat we dwars door de vloer zouden gaan. We hebben zelfs nog gevraagd aan de eigenaar van het pand of de dansvloer groter mocht. Zijn antwoord was hierop:

“De dansvloer is groot genoeg en we hebben nog nooit een feest gehad waar de vloer vol was.”

Deze zin kan hij dus vanaf nu niet meer gebruiken!!! We hebben alleen maar positieve berichten gehoord, dus iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad. Dat was onze bedoeling. Super bedankt voor het feest.

Hans Bakkes – Mercure Hotel                                         

Sinds november 2003 organiseren wij themafeesten in samenwerking met Jeroen Smits. Het muzikale gedeelte wordt door hem verzorgd. Deze feesten hebben verschillende thema’s voor jong en oud en mede dankzij de professionaliteit en flexibiliteit van Jeroen Smits zijn deze feesten zeer geslaagd.

Jeroen verstaat zijn vak uitstekend en dat weet hij zeer goed over te brengen aan de gasten, die een zeer plezierige avond hebben door de sfeer en gezelligheid waarmee Jeroen de muziek verzorgd.

Monique Henst – DVG Personenvervoer                         

Wij kijken terug op een geslaagde franchisenemersdag en ik als ik namens mezelf spreek, denk ik dat je ‘ons verhaal’ op een luchtige, maar heldere manier hebt overgebracht. Ik vind het knap dat je je op zo’n korte termijn zo goed hebt kunnen inleven in de materie. Natuurlijk was voor de toehoorders niet meteen alles even duidelijk, maar het is nu aan ons om eventuele vragen/onduidelijkheden hierover uit de wereld te helpen. De komende tijd zullen wij dan ook onze handen vol hebben aan de uitrol van hetgeen in de presentatie uiteengezet is. Het is in ieder geval goed om te lezen dat deze dag ook voor jou positief heeft uitgepakt en hopelijk zal het weer leiden tot nieuwe opdrachten. Nogmaals bedankt voor je inzet & ook in de toekomst ‘goede zaken’ gewenst!